در این نوع بیمه، خسارت های وارد شده به بدنه اتومبیل شما جبران می شوند. بیمه بدنه خودرو، اجباری نیست، اما به لحاظ قوانین جدید بیمه ثالث، بیمه بدنه اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل افراد زیادی متقاضی خرید آن هستند و ما هم تاکید به خرید آن می کنیم.
بیمه بدنه دارای پوشش های متنوعی است. تقریباً تمام شرکت های بیمه این بیمه را نیز ارائه می دهند . مطلب امروز سایت ما، با بررسی و توجه به شرایط تمام شرکت های بیمه است.
در محاسبه قیمت بیمه بدنه "ارزش روز خودرو" مبنای محاسبه است. مواردی مثل کاربری خودرو، سال ساخت، تخفیف های مختلف باعث تاثیر بر روی مبلغ حق بیمه می شوند. خطرات اصلی بیمه شده در بیمه بدنه شامل حادثه، سرقت کلی، آتش سوزی، صاعقه و انفجار هستند. یعنی با مبلغ اولیه حق بیمه این موارد خودبخود و به عنوان حداقل ها، بیمه می شوند. همچنین انتخاب پوششهای اضافی مسلماً باعث افزایش حق بیمه خواهد شد. پوشش های اضافی موارد خسارت با منشاء غیر از خطرات اصلی مذکور را شامل می شود. مثلاً سرقت قطعات، شکست شیشه، خسارت ناشی از پاشیدگی مواد شیمیایی و... .
تخفیف هایی مانند تخفیف عدم خسارت، تخفیف خودروهای صفر کیلومتر و یا تخفیف پرداخت نقدی حق بیمه باعث کاهش حق بیمه می شوند.
این بیمه حتی کشیده شدن میخ روی ماشین را نیز تحت پوشش قرار می دهد. ولی در کنار پوشش های اصلی و اضافی جالب است که بیمه بدنه الباقی هزینه هر نوع خسارتی که مقصر آن کس دیگری باشد را نیز در زمان تصادف بطور کامل پرداخت می نماید. باید توضیح بیشتری دهیم: در زمان تصادف چنانچه مقصر شما باشید، خسارت اتومبیل شما تماماً پرداخت می شود ولی اگر مقصر راننده اتومبیل دیگری باشد به میزانی که در بیمه ثالث وی قید شده باشد و با رعایت مفاد قوانین جدید بیمه مرکزی، خسارت محدودی پرداخت می شود بخصوص اگر اتومبیل شما دارای ارزش بالاتر از 600 میلیون تومان باشد که در اینصورت هر چه ارزش خوردی شما بالاتر باشد در کمال تعجب بیمه ثالث راننده مقصر خسارت کمتری پرداخت می نماید. الباقی خسارت اتومبیل شما برعهده کیست؟ اگر تصور می کنید که با شکایت از راننده مقصر قادر خواهید بود آنرا تامین کنید در اشتباه هستید و مراجع قانونی دیگر مانند سال های قبل شکایت را نمی پذیرند و باید از جیب خود آنرا پرداخت کنید. نقش بیمه بدنه این است که الباقی خسارت را تا هر مبلغی که باشد بطور کامل پرداخت می نماید و چنانچه راننده مقصر دارای بیمه نمامه مناسبی نباشد شرکت بیمه خود علیه وی اقامه دعوی کرده و خسارت را مطالبه خواهد کرد.
بنابراین توجه کنید که بیمه ثالث و بیمه بدنه در واقع دو بیمه نامه مکمل یکدیگر هستند و خرید هر دوی آنها به یک اندازه دارای اهمیت است هر چند که در حال حاضر بیمه ثالث اجباری بوده و بیمه بدنه اختیاری است ولی ضرر نداشتن هر یک از آنها به یک اندازه دارای اهمیت است.
با صدور این بیمه نامه با نام شرکت کارگزاری رسمی بیمه (بیمه من) توسط هر یک از شرکت های بیمه، در زمان خسارت مسئولیت عدم پرداخت خسارت قانونی متعلقه به بیمه گذار برعهده شرکت کارگزاری خواهد بود. بیمه گذار در صورت نیاز می تواند از خدمات پیگیری و دریافت خسارت شرکت کارگزاری بیمه PBP استفاده نمایند. شرکت کارگزاری بیمه توسط کارشناسان حقوقی خود، پرداخت خسارات قانونی پرداخت نشده توسط شرکت بیمه صادر کننده را تا زمان پرداخت پیگیری می نماید.